2ο Πανελλήνιο Συνέδριο «State of the Art – Το Αλλεργικό Παιδί & οι Εξελίξεις»

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο «State of the Art - Το Αλλεργικό Παιδί & οι Εξελίξεις»

Η εταιρεία μας, The Science Support, έχει την τιμή να συμμετέχει ως χορηγός στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο «State of the Art – Το Αλλεργικό Παιδί & οι Εξελίξεις», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο Μέγαρο – Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, από 23-26 Ιανουαρίου του 2020.

Το συνέδριο απευθύνεται σε επαγγελματίες του τομέα της υγείας και η βασική αποστολή του είναι η εξατομίκευση των νέων δεδομένων, ώστε να αποτελούν χρήσιμα εργαλεία τόσο στη πράξη όσο και στη βαθύτερη κατανόηση του αντικειμένου. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, μεταξύ των θεματικών ενοτήτων, που θα αναλυθούν, συγκαταλέγονται νέες εξελίξεις στην ανοσοθεραπεία σε διαφορετικούς πληθυσμούς, στο άσθμα και στις τροφικές, δερματικές, αναπνευστικές και φαρμακευτικές αλλεργίες.

Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα παρακολούθησης κλινικών φροντιστηρίων και επί τόπου πρακτικής, με σκοπό την παρουσίαση καινοτόμων τεχνικών και προσεγγίσεων, που βελτιώνουν την κλινική πράξη, καθώς και την παροχή χρήσιμων γνώσεων για ιατρούς, νοσηλευτές και φοιτητές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση, επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://allergycongress.gr

Θα χαρούμε να σας δούμε όλους εκεί!