Η εταιρία The Science Support αξιοποιεί τη μακρόχρονη εμπειρία της για να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για εφαρμογές βιοεπιστημών.

Σε συνεργασία με κορυφαίους κατασκευαστές από τη διεθνή βιοτεχνολογική και βιοφαρμακευτική βιομηχανία, παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών υποστήριξης για αναλυτικές και διαγνωστικές εφαρμογές.

Ευρεία γεωγραφική κάλυψη

Στους πελάτες μας ανήκουν ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα και πάροχοι υπηρεσιών υγείας, ιδιωτικές φαρμακευτικές εταιρίες καθώς και ιδιωτικές εταιρίες παραγωγής, έρευνας και ανάπτυξης καλλυντικών, τροφίμων και συμπληρωμάτων διατροφής. Με έδρα την Αθήνα, είμαστε σε θέση να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε όλα τα μεγάλα νοσοκομεία, κορυφαία πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα και ινστιτούτα στην Ελλάδα.

Παράλληλα η έμπειρη τεχνική ομάδα της εταιρίας μας, βρίσκεται σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, της Αφρικής, της Μέσης Ανατολής και της Ασίας.

Άριστη ποιότητα

Η ποιότητα για μας είναι προτεραιότητα σε οποιαδήποτε υπηρεσία παρέχουμε στους πελάτες μας. Η εταιρία μας έχει πιστοποιηθεί με ISO-9001:2015 από το 2017 και ISO-13485:2016 από το 2022 για εμπορία και τεχνική υποστήριξη In Vitro διαγνωστικού εξοπλισμού και αντιδραστηρίων. Παράλληλα, είμαστε σε εγρήγορση ώστε να ευθυγραμμίζουμε κάθε δραστηριότητά μας με τα διεθνή βιομηχανικά πρότυπα, τους κανονισμούς και τις ρυθμιστικές αρχές, σε όποια αγορά ισχύουν.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Υποστηρίζουμε τις δραστηριότητές σας σε επιστημονικές, αναλυτικές και διαγνωστικές εφαρμογές, συμβουλεύοντάς σας για το σχεδιασμό ροής εργασιών, την ανάλυση και την περιγραφή της εφαρμογής.

Περισσότερα
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Προμηθεύουμε το εργαστήριό σας με αξιόπιστο εξοπλισμό, όπως επιστημονικά όργανα, αντιδραστήρια και αναλώσιμα για οποιαδήποτε αναλυτική και διαγνωστική εφαρμογή, σε οποιαδήποτε κλίμακα.

Περισσότερα
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης, από την εγκατάσταση και τη βαθμονόμηση οργάνων έως τη συντήρηση, την επισκευή και την εγγύηση καλής λειτουργίας του εργαστηριακού εξοπλισμού.

Περισσότερα