Εφαρμογές & Προμηθευτές

Εξασφαλίζοντας μακροχρόνιες και στοχευμένες συνεργασίες με κορυφαίους κατασκευαστικούς οίκους του εξωτερικού, αξιοποιούμε τη γνώση και την εμπειρία του σήμερα για να προσφέρουμε επιστημονικές λύσεις για τις ανάγκες του αύριο.

Biopharmaceutical

Βιοτεχνολογικές και Βιοφαρμακευτικές Εφαρμογές

Συνεργαζόμενοι με τους κορυφαίους κατασκευαστικούς οίκους του κλάδου βρισκόμαστε σε θέση θα να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εξοπλισμό και υπηρεσίες για όλες τις κλίμακες εφαρμογών.

Μάθετε περισσότερα

Αναλυτικός & Γενικός Εργαστηριακός Εξοπλισμός

Διατηρώντας συνεργασίες με κορυφαίους παρόχους και κατασκευαστές επιστημονικού εξοπλισμού διαθέτουμε λύσεις για εργαστήρια παντός τύπου και επιστημονικού προσανατολισμού.

Μάθετε περισσότερα
Allergy

Αλλεργίες & Αυτοάνοσα

Αξιοποιώντας τα χρόνια εμπειρίας των στελεχών μας στον τομέα των πωλήσεων αλλά και επισκευών διαγνωστικού εξοπλισμού στον τομέα Αλλεργιών και Αυτοάνοσων νοσημάτων προσφέρουμε, μέσα από τις συνεργασίες μας, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Μάθετε περισσότερα
Prenatal

Προεμφυτευτικός, Μη Επεμβατικός Προγεννητικός & Νεογνικός Έλεγχος

Βασιζόμενοι σε πολυετείς συνεργασίες με τους κορυφαίους κατασκευαστικούς οίκους του ιδιάζοντος αυτού κλάδου υγείας, βρισκόμαστε σε θέση να παρέχουμε πρωτοποριακές μεθόδους εξέτασης στοχεύοντας στην καθιέρωση της προληπτικής ιατρικής.

Μάθετε περισσότερα
Molecular Diagnostics

Μοριακή Διάγνωση & Γενωμική

Στοχεύοντας στο μέλλον των διαγνωστικών εξετάσεων η εταιρία μας διευρύνει συνεχώς το χαρτοφυλάκιό της εξασφαλίζοντας συνεργασίες με κατασκευαστικούς οίκους με στόχο την παροχή εξειδικευμένων μοριακών διαγνωστικών ελέγχων.

Μάθετε περισσότερα