5ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Συνδέσμου Ιατρικών Γενετιστών Ελλάδος (ΣΙΓΕ)

5ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΣΙΓΕ 2024

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε πως η εταιρεία μας συμμετείχε στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Συνδέσμου Ιατρικών Γενετιστών Ελλάδος (ΣΙΓΕ) με τίτλο “∆ΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΓΕΝΕΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΩΜΙΚΗΣ: ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ”, το οποίο έλαβε χώρα στις 3 & 4 Φεβρουαρίου 2024, στο ξενοδοχείο Crowne Plaza, στην Αθήνα.

Η The Science Support στήριξε για άλλη μια φορά έμπρακτα ως χορηγός τον Σύνδεσμο Ιατρικών Γενετιστών Ελλάδος και το 5ο Πανελλήνιο συνέδριο, που είχε ως στόχο την ανάδειξη και συζήτηση των νέων δεδομένων που αφορούν σε ζητήματα έρευνας, εφαρμογών και διαγνωστικών υπηρεσιών της γενετικής του ανθρώπου.

Καταξιωμένοι επιστήμονες από όλη την Ελλάδα και τον διεθνή χώρο παρουσίασαν το ερευνητικό τους έργο και μίλησαν για ζητήματα αιχμής που αφορούν στη σύγχρονη γενετική και γονιδιωματική διάγνωση, στις νέες τεχνολογίες και διαγνωστικές προσεγγίσεις, τη γενετική του καρκίνου, την αναπαραγωγική γενετική, τον προγεννητικό έλεγχο, το μικροβίωμα, καθώς και σε ζητήματα νομικά και βιοηθικά που προκύπτουν από τις εφαρμογές της γενετικής.

Εκ μέρους της The Science Support, θα θέλαμε να ευχαριστήοσυμε όλους τους συνεργάτες μας που επισκέφτηκαν το Περίπτερό μας στον εκθεσιακό χώρο του συνεδρίου και συνομιλήσαμε για τις τελευταίες εργαστηριακές λύσεις στη γενετική και γονιδιωματική διάγνωση.

Μπορείτε να βρείτε όλες τις ολοκληρωμένες λύσεις της εταιρείας μας για την παροχή εξειδικευμένων μοριακών διαγνωστικών ελέγχων εδώ.