3ο Διεθνές Συνέδριο «Σύνδεση Εμβρυολόγων με Γενετιστές και Ειδικούς Γονιμότητας»

Στις 8, 9 και 10 Σεπτεμβρίου, η εταιρεία μας στάθηκε χορηγός και συμμετείχε στο 3ο Διεθνές Συνέδριο «Σύνδεση Εμβρυολόγων με Γενετιστές και Ειδικούς Γονιμότητας», που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ στη Θεσσαλονίκη.

Η εξειδικευμένη ομάδα μας βρέθηκε φυσικά στον εκθεσιακό χώρο του Συνεδρίου, όπου και παρουσίασε την τελευταία #τεχνολογία και εργαστηριακές λύσεις στη μοριακή διαγνωστική και γονιδιωματική, καθώς και στον προεμφυτευτικό, προγεννητικό και νεογνικό έλεγχο.

Αντίστοιχα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την παρουσία τους στο συνέδριο τους συνεργάτες μας στη Revvity, Agnieszka Martinez, Channel Partner Manager Applied Genomics, και Oriol Casagran de la Cruz, NGS Product Expert, για την εξαιρετική του ομιλία με θέμα “A new, fast and flexible PGT-A solution for any PGT laboratory”.

Αναλυτικά, μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα του 3ου Διεθνούς Συνεδρίου «Σύνδεση Εμβρυολόγων με Γενετιστές και Ειδικούς Γονιμότητας», και τους συμμετέχοντες ομιλητές εδώ.