42ο Επιστημονικό Συνέδριο ΕΕΒΕ

Η The Science Support χορήγησε και συμμετείχε στο 42ο Επιστημονικό Συνέδριο ΕΕΒΕ, που διοργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Βιολογικών Επιστημών στις 18-20 Μαΐου, και το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνών (ΚΕΔΕΑ) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Στο συνέδριο παρευρέθηκαν καταξιωμένοι επιστήμονες της Βιολογίας, από Ελλάδα και εξωτερικό, παρουσιάζοντας το ερευνητικό τους έργο καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις στο τομέα της #βιολογίας.

Ο στόχος του φετινού συνεδρίου επιτεύχθηκε καθώς κατάφερε να συγκεντρώσει φοιτητές των επιστημών της βιολογίας και να τους δώσει την ευκαιρία να παρουσιάσουν το δικό τους ερευνητικό έργο μπροστά σε διακεκριμένους επιστήμονες. Τέλος, ο φετινός στόχος ήταν να συμβάλλει στην ετήσια συνάντηση κορυφαίων επιστημόνων ώστε να δημιουργηθεί #επιστημονικός διάλογος και αλληλεπίδραση μεταξύ ελληνικών ερευνητικών ομάδων που εργάζονται σε πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Για άλλη μια φορά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους επιστήμονες, ερευνητές, το ίδιο το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης καθώς και τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους στο Περίπτερό μας.

Η The Science Support, ως καινοτόμος πάροχος #εργαστηριακού εξοπλισμού σε Ελλάδα και εξωτερικό, δίνει ολοκληρωμένες λύσεις στη στελέχωση #εργαστηριακου εξοπλισμού, μέσα από τη συνεργασία της με κορυφαίους κατασκευαστές. Στο συνέδριο είχαμε την ευκαιρία να παρατηρήσουμε από κοντά ένα από τα πλέον αξιόπιστα προϊόντα της cytica, της σειράς ÄKTA™ pure.

Συνολικά, το 42ο Επιστημονικό Συνέδριο στέφθηκε με τεράστια επιτυχία και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την υποστήριξή μας σε τέτοιες απαρίτητες επιστημονικές συγκεντρώσεις στην Ελλάδα και όχι μόνο.