12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ανοσολογίας, 2-4 Δεκεμβρίου, Θεσσαλονίκη

Το Πανελλήνιο Συνέδριο Ανοσολογίας αποτελεί την κορυφαία ανά τριετία επιστημονική εκδήλωση της EEA που καλύπτει τον τομέα της βασικής και εφαρμοσμένης Ανοσολογίας, εστιάζοντας ταυτόχρονα σε επίκαιρα θέματα της δημόσιας υγείας.

Φέτος, πραγματοποιείται το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ανοσολογίας που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Ανοσολογίας (ΕΕΑ) στις 2-4 Δεκεμβρίου 2022 στη Θεσσαλονίκη.

Στη φετινή έκδοση, διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι επιστήμονες, που υπηρετούν τα πεδία της έρευνας και της κλινικής επιστήμης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, θα μεταφέρουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους μέσα από διαλέξεις, στρογγυλά τραπέζια και διαδραστικές συζητήσεις, προσεγγίζοντας θέματα εξαιρετικής αξίας και διευρύνοντας τους επιστημονικούς ορίζοντες.

Η The Science Support, προτείνει την ακρόαση της διάλεξης του Δρ. Μιχαήλ Π. Μακρή, (Αλλεργιολόγου, Διευθυντή του ΕΣΥ, Υπεύθυνου Μονάδος Αλλεργιολογίας, Β’ Κλινικής Δερματικών και Αφροδισίων Νοσημάτων ΕΚΠΑ, ΠΓΝ ‘Αττικόν’, Visiting Scientist, Allergy Center, Charite Universitatmedicin, Berlin), ο οποίος θα μιλήσει για τη αξία της τεχνικής προσδιορισμού ειδικών IgE με την μέθοδο Immunocap στην κλινική πράξη, όπως αυτή εφαρμόζεται στα διαγνωστικά εργαστηριακά συστήματα Phadia™ της ThermoFisher Scientific.

Η The Science Support είναι πρωτοπόρος πάροχος ολοκληρωμένων λύσεων διαγνωστικού εξοπλισμού και υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο: info@thesciencesupport.com

Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ.
Επισκεφτείτε τον ιστότοπο του συνεδρίου εδώ.