Προεμφυτευτικός, Μη Επεμβατικός Προγεννητικός & Νεογνικός Έλεγχος

Βασιζόμενοι σε πολυετείς συνεργασίες με τους κορυφαίους κατασκευαστικούς οίκους του ιδιάζοντος αυτού κλάδου υγείας, βρισκόμαστε σε θέση να παρέχουμε πρωτοποριακές μεθόδους εξέτασης στοχεύοντας στην καθιέρωση της προληπτικής ιατρικής.

Επιλέξτε μια εταιρεία

Revvity

Η Revvity αποτελεί μια εκ των κορυφαίων εταιρειών παροχής καινοτόμων λύσεων στους τομείς των διαγνωστικών και των βιοεπιστημών, προσφέροντας σε επιστήμονες, ερευνητές και κλινικούς γιατρούς τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν τις πιο κρίσιμες προκλήσεις.

Οι κορυφαίες πλατφόρμες διάγνωσης και ανάλυσης της PerkinElmer προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις στους τομείς του Προεμφυτευτικού Γενετικού Ελέγχου, του Προγεννητικού Ελέγχου -μέσω των νέων συστημάτων DELFIA® και Vanadis® NIPT-, του νεογνικού ελέγχου για την ανίχνευση συγγενών ασθενειών και τη συζευγμένη φασματομετρία μάζας (LC-MSMS) για κλινικές εφαρμογές.

Ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με κάθε πεδίο εφαρμογής.

Biochrom

Η εταιρεία Biochrom είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής επιστημονικών οργάνων υψηλής ποιότητας για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών σε κλινικά, ερευνητικά και εργαστήρια της βιομηχανίας.

Η Biochrom παρέχει ευρεία γκάμα αναλυτών αμινοξέων – το χρυσό πρότυπο στην ειδική ανάλυση αμινοξέων – και η οποία χρησιμοποιείται ευρέως σε νοσοκομειακά και διαγνωστικά εργαστήρια παγκοσμίως.  Διευκολύνοντας τον έλεγχο μεταβολικών νοσημάτων και την κλινική έρευνα σε παιδιατρικά εργαστήρια και νοσοκομεία.

Ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με κάθε πεδίο εφαρμογής.